Ermita de Sant Gregori – Falset – (Tarragona)

Este fin de semana hemos estado realizando un proyecto para unos clientes y como estábamos cerca de la Ermita de Sant Gregori le hemos dedicado unas tomas de vídeo, os dejo con un par de imágenes extraídas de este maravilloso emplazamiento que hay situado en una roca a pocos km de Falset.

Ermita de Sant Gregori (Falset)

Es sin duda uno de los lugares a visitar si estáis por la zona.

Sant Gregori 2

Sant Gregori 1

Ermita de Sant Gregori està situat a un 1,5 km de Falset, en un paratge de gran bellesa natural. L’ermita, on es venera la imatge de Sant Antoni, s’aixopluga davall d’un abric de roca de gres rogenc, de formes sinuoses i forats estranys, esculpits de la mà del vent.

Al seu voltant, altres roques de formes curioses han adoptat noms populars com el Gegant o bé el Caragol. El balcó que hi ha davant l’ermita constitueix un mirador privilegiat de la vall de Falset, un lloc per gaudir de les postes de sol que amb la seva llum ataronjada potencien els colors del rocallam.

L’ermita actual data de 1927 ja que l’anterior va ser destruïda degut a un esllavissament. Als peus de l’ermita hi ha una àrea de lleure amb taules i un parc infantil. Existeix un itinerari a peu que s’inicia a Falset, anomenat Camí de les Ermites, que passant pel Coll de l’Eudalda permet accedir a Sant Gregori i a la veïna ermita de Sant Cristòfil.

(Font:turisme priorat)

 

Recommended Posts
Contacta

Contacta con nosotros, te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt
0