FlyEquant pasa a formar parte de la Corporación Visual.

Des de l’any 2008 quan ningú tenia la més remota idea que era un multicopter, tres aeromodelistes amb dilatada carrera, Miquel Sancho (Ales l’Ebre) Jorge F. Monleón (Club Rc Torque) i jo, Lluis Reverté (Club Pla de Vent) vam iniciar una particular aventura en aquest fascinant món.

Des del primer model fet amb fusta i amb plaques estabilitzadores importades dels EUA construïm algun dels primers prototips de multirotor que tant han evolucionat des de llavors.

No cal dir que pilotar era com aguantar l’equilibri d’un pal a sobre d’un dit, posteriorment va aparèixer APM, Crius, Rabbits, DJI encara que cal esmentar que Mikrokopter ja donava molt que parlar però el seu cost estava fora de l’abast de molts de nosaltres.

Des de llavors fins ara hem recorregut un llarg camí, cada un de nosaltres hem fet diferents projectes, i la idea que va començar amb FlyEquant ha arribat fins al que no hauríem pensat mai.

Avui Formem part de l’associació amb DroneSolutions de la mà de Toni Egea i recentment ens hem agrupat amb tres empreses més del sector amb la finalitat d’abastar a un client de més caràcter professional,  sense deixar de banda a tots els altres, per actualitzar-nos amb molts més serveis que el de Cambra aèria.

CV Logo Blanc definitiva 400

La Corporació Visual és el resultat final de la fusió de quatre empreses del sector dedicades al món audiovisual aportant totes aquelles necessitats del client, Cambres terrestres , Cablecam , timelapses , Hyperlapses , Camaras Aèries , Drones , Il·luminació , Postproducció i Edició de Vídeo ,en definitiva «tot» englobat en una mateixa empresa perquè portes a terme el teu guió cinematogràfic de principi a fi.

Gràcies a tots els que em van ajudar a dur a terme aquest projecte !!!!

Recent Posts
Contacta

Contacta con nosotros, te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt
0