Acampada Jove 2015 MontBlanc (Tarragona)

acampadajovemontblanc2015inici

 

«Una fotografia que reflexi la grandiositat d’aquest esdeveniment del mon musical» aixó es el que em va demanar l’organització de l’Acampada Jove 2015 que es va celebrar els dies 15,16 y 17 de juliol a MontBlanc (Tarragona), milers de joves d’arreu del país venen a gaudir d’aquest moment que aquest any assolia la seva 20 edició, tot un repte que sens dubte van superar, Aquí la teniu!!!

Acampada Jove 2015 05

 

L’Acampada Jove obria portes a Montblanc el passat dijous 16 de julilol dues hores abans del que estava previst per la gran afluència de públic. Des del primer moment, ja es preveia que aquesta edició del festival político-musical dels Països Catalans seria multitudinària. La primera nit de concerts, amb la Pegatina, Buhos i Brams, entre altres, era la nit del públic més jove. La calor, la pols i algun mosquit no esgarraven l’ambient i la festa que, després d’haver completat la jornada de programació, deixaven un llistó molt alt. (Font Naciodigital.cat)

Acampada jove 2015 01

 

Aquesta era la setena edició de l’Acampada a Montblanc i la vintena del festival després del seu naixement a Arbúcies i el seu pas per Sant Celoni. L’Acampada, organitzada per les JERC, compta amb cinc-cents militants que, voluntàriament s’ocupen de desenes de tasques per a que tot rutlli. La segona jornada de concerts portava el segell DO País Valencià amb Aixuli, la Gossa Sorda, Aspencat i Atupa. El granitzat de Pomada i els Catarres arrodonien una nit de més temperatura i de més públic.(Font Naciodigital.cat)

Acampada jove 2015 04

El dissabte, tot i ser el darrer dia d’Acampada Jove, prometia. Un dinar de germanor amb militants i ex-militants de les JERC servia per homenatjar Al Tall, el mític grup valencià que va ser la primera formació que va tocar a la primera Acampada Jove, l’any 1996. A l’acte, Oriol Junqueras, Joan Tardà i Gerard Gómez, repassaven 20 anys d’Acampada Jove i posaven l’accent sobre el procés i el moment polític. Amb tot, Pep Andreu, alcalde de Montblanc, no deixava passar l’oportunitat d’expressar, per enèssima vegada, que la capital de la Conca vol renovar el conveni amb l’Acampada Jove per garantir-ne la continuitat a la vila ducal. (Font Naciodigital.cat)

Acampada jove 2015 03

La darrera nit de festival, deixava les estampes més multitudinàries que s’han vist a les set edicions celebrades a Montblanc. El concert de la Raíz era el que aconseguia reunir més públic a l’espai Independència. La vintena edició de l’Acampada Jove tancava amb 32.000 espectadors però sense renovar encara el conveni per seguir a Montblanc tot i que ambdues parts (JERC i Ajuntament) han expressat que les negociacions arribaran a bon port.

Logo Acampada jove

Recent Posts
Contacta

Contacta con nosotros, te responderemos lo más rápido posible.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Seu vella